Burak Kapacak Fenerbahçe / Reyhj41dtyn4qm : Herhangi bir kulüple anlaşma veya görüşmem olmadı. açıklamasında bulundu.

Burak Kapacak Fenerbahçe / Reyhj41dtyn4qm : Herhangi bir kulüple anlaşma veya görüşmem olmadı. açıklamasında bulundu.. A spor'un haberine göre fenerbahçe, bursaspor forması giyen 20 yaşındaki burak kapacak transferinde mutlu sona çok yakın. Konuyla ilgili ilk resmi açıklama burak kapacak'ın menajeri necdet ergezen'den geldi. Kadro takviye çalışmalarına devam eden fenerbahçe'nin gündeme gelen isim bursaspor'dan burak kapacak olmuştu. 20 yaşındaki genç orta saha burak'ın kısa süre içinde imzayı atacağı iddia edildi. Oyuncunun transferinde son aşamaya gelindiği belirtiliyor.

Fenerbahçe, burak kapacak transferini bitiriyor! 20 yaşındaki genç orta saha burak'ın kısa süre içinde imzayı atacağı iddia edildi. 1999 doğumlu burak kapacak'ın sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. İki kulüp arasında resmi görüşmeler ve bonservis pazarlığı başladı. Burak kapacak da fenerbahçe'de forma giymek istediğini kulübüne iletti.

Fenerbahce Burak Kapacak Icin 2 Futbolcu Onerdi Galeri Spor Son Dakika Haberler
Fenerbahce Burak Kapacak Icin 2 Futbolcu Onerdi Galeri Spor Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Apollon'dan attila szalai'yi kadrosuna dahil etmeye hazırlanan fenerbahçe'nin bursaspor'dan burak kapacak ile anlaşmaya vardığı iddia ediliyor. Burak kapacak, fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Trt spor'un haberine göre burak kapacak, fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. 1999 doğumlu burak kapacak'ın sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Geçtiğimiz sezon bursaspor formasıyla 26 karşılaşmaya çıkan burak kapacak, 8 gol 5 asistlik performans sergilemişti. Konuyla ilgili ilk resmi açıklama burak kapacak'ın menajeri necdet ergezen'den geldi. İki kulüp arasında resmi görüşmeler ve bonservis pazarlığı başladı. Fotomaç'ta yer alan habere göre;

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren fenerbahçe, birçok takımın gündemindeki bursasporlu burak kapacak için harekete geçti.

Fenerbahçe, galatasaray ve beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan bursasporlu burak kapacak için de anlaşma sağladı. Burak kapacak fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Fenerbahçe, burak kapacak için bursaspor'a resmi teklif yaptı. Fenerbahçe, burak kapacak için bursaspor'a resmi teklif yaptı. Trtspor'a konuşan ergezen, evet, fenerbahçe'nin bir ilgisi var doğru ama resmi bir teklif tarafımıza ulaşmadı. 20 yaşındaki genç orta saha burak'ın kısa süre içinde imzayı atacağı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon bursaspor formasıyla 26 karşılaşmaya çıkan burak kapacak, 8 gol 5 asistlik performans sergilemişti. Genç ve gelecek vadeden oyunculara ağırlık veren fenerbahçe, bursaspor'un deneyimli sağ kanat oyuncusu burak kapacak için devreye girdi. 1999 doğumlu burak kapacak'ın sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Oyuncunun transferinde son aşamaya gelindiği belirtiliyor. Herhangi bir kulüple anlaşma veya görüşmem olmadı. açıklamasında bulundu. Fenerbahçe, burak kapacak için bursaspor'a resmi teklif yaptı. Lig ekiplerinden bursaspor forması giyen 21 yaşındaki burak kapacak.

Trt spor'un haberine göre fenerbahçe, burak kapacak için bursaspor'a resmi teklif yaptı. Fenerbahçe, burak kapacak için bursaspor'a resmi teklif yaptı. Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, bursaspor forması giyen 20 yaşındaki burak kapacak transferinde mutlu sona çok yakın. Trtspor'a konuşan ergezen, evet, fenerbahçe'nin bir ilgisi var doğru ama resmi bir teklif tarafımıza ulaşmadı.

Fenerbahce Sk Burak Kapacak Fenerbahce De Facebook
Fenerbahce Sk Burak Kapacak Fenerbahce De Facebook from lookaside.fbsbx.com
Fenerbahçe'de yakın takip edilen burak'la ilgili raporların hayli olumlu olduğu kaydedildi. Burak kapacak fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan fenerbahçe, yurt içi ve yurt dışında. Burak kapacak, fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Burak kapacak'ın fenerbahçe'yle her konuda anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirip sezon sonunda ipi göğüslemek isteyen fenerbahçe, çalışmalarına hız verdi. Trt spor'un haberine göre burak kapacak, fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Burak kapacak da fenerbahçe'de forma giymek istediğini kulübüne iletti.

Gelen son dakika haberine göre;

Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu iddia edilen bursasporlu burak kapacak'ın menajeri transfer dedikodularına açıklık getirdi. Fenerbahçe'nin hedefindeki isim, tff 1. Burak'ın iyi performansının devam ediyor olması fenerbahçe'de ismini de yeniden gündeme getirdi. Burak kapacak, fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, bursaspor forması giyen 20 yaşındaki burak kapacak transferinde mutlu sona çok yakın. Herhangi bir kulüple anlaşma veya görüşmem olmadı. açıklamasında bulundu. Fenerbahçe 10 milyon tl önerdi, bursaspor 3 milyon euro istiyor. Fenerbahçe, beşiktaş'ın orta saha oyuncusu dorukhan toköz ve bursaspor'un genç yıldızı burak kapacak'ı sezon sonunda bedelsiz olarak kadroya katmayı planlıyor. 1999 doğumlu burak kapacak'ın sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Trtspor'a konuşan ergezen, evet, fenerbahçe'nin bir ilgisi var doğru ama resmi bir teklif tarafımıza ulaşmadı. Transfer dönemine damga vuran fenerbahçe, bursaspor'un gelecek vadeden genç yıldızı burak kapacak'ı da listesine almıştı. Trt spor'da yer alan habere göre;

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan fenerbahçe, yurt içi ve yurt dışında. Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, burak kapacak ile anlaştı mı? Burak kapacak, fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. 20 yaşındaki genç orta saha burak'ın kısa süre içinde imzayı atacağı iddia edildi.

B Yqvmryuseaxm
B Yqvmryuseaxm from www.fenerhaber.de
Fenerbahçe, burak kapacak için bursaspor'a resmi teklif yaptı. 1999 doğumlu burak kapacak'ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Apollon'dan attila szalai'yi kadrosuna dahil etmeye hazırlanan fenerbahçe'nin bursaspor'dan burak kapacak ile anlaşmaya vardığı iddia ediliyor. Fenerbahçe 10 milyon tl önerdi, bursaspor 3 milyon euro istiyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fotomaç'ın haberine göre fenerbahçe, galatasaray ve beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan bursasporlu burak kapacak için de anlaşma sağladı. Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu iddia edilen bursasporlu burak kapacak'ın menajeri transfer dedikodularına açıklık getirdi. İki kulüp arasında resmi görüşmeler ve bonservis pazarlığı başladı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre;

Fenerbahçe'de burak kapacak transferinde sıcak gelişme yaşandı. Burak kapacak'ın fenerbahçe'yle her konuda anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. Burak kapacak, fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. İki kulüp arasında resmi görüşmeler ve bonservis pazarlığı başladı. Burak kapacak nereli, hangi mevkide oynuyor? Fenerbahçe, burak kapacak transferi için oyuncu ve kulübü bursaspor ile anlaşma sağladı. A spor'un haberine göre fenerbahçe, bursaspor forması giyen 20 yaşındaki burak kapacak transferinde mutlu sona çok yakın. Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirip sezon sonunda ipi göğüslemek isteyen fenerbahçe, çalışmalarına hız verdi. Burak kapacak fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Genç ve gelecek vadeden oyunculara ağırlık veren fenerbahçe, bursaspor'un deneyimli sağ kanat oyuncusu burak kapacak için devreye girdi. Burak kapacak, fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Gelen son dakika haberine göre; Bursaspor forması giyen 21 yaşındaki burak kapacak bu sezon tff 1.

Genç ve gelecek vadeden oyunculara ağırlık veren fenerbahçe, bursaspor'un deneyimli sağ kanat oyuncusu burak kapacak için devreye girdi burak kapacak. Fenerbahçe, beşiktaş'ın orta saha oyuncusu dorukhan toköz ve bursaspor'un genç yıldızı burak kapacak'ı sezon sonunda bedelsiz olarak kadroya katmayı planlıyor.
banner